Una setmana a Olinda

Senzill "blog" on expliquem la setmana (principis d'agost de 2006) a Olinda-Taizé d'unes quantes famílies, vivint una vegada més l'experiència de la pregària, del compartir, del peregrinatge de pau amb l'estil de Taizé.

16.8.06

Els àpats a Olinda...



Recordarem aquesta setmana per moltes coses, però el menjar d'Olinda sempre ocuparà un lloc privilegiat....

Amussée des pommes de terre avec images de la mer (puré i palets de cranc)

Després de fer la cua com toca [veure video] i obtingut la safata i cullera reglementàries, se'ns abocava un cullerot de puré de patates (recepta Maggi orginal) acompanyat d'una fastuosa parella de palets de cranc o similar (altrament dits "surami de peix"). El puré encara calent marca un contrast al paladar amb les abrretes suràmiques, encara en estat de descongelació, digne de les millors taules de la contrada. El plat s'acompanya amb la "triada" màgica d 'Olinda: els altrament reglamentaris formatget, panet i poma, a banda de ser regat amb abundat aigua servida en bol, i pot ser degustat al paller sota cobert o gaudir de l'aire obert i les abelles en els entorns del paller.


Afflumée de ble et petits pois verts avec la musique brasée
(Barrejat de blat i pèsols)

Una descripció?